Головна » 2015 » Жовтень » 13

Минулими вихідними відзначали своє свято та приймали привітання тисячі освітян країни. Численні заходи, концерти, приємні слова та побажання, квіти, прикрасили ці декілька днів, трохи відволікши педагогічних працівників від буденних справ.

Запрошення прийняти участь в обласному форумі флагманів освіти дало можливість нашій школі поринути в атмосферу свята на кілька днів раніше. Розпочалась активна підготовка. Згідно з рекомендаціями силами нашого дружного колективу було виготовлено квітковий килим. Свій вклад в його виготовлення зробив кожен клас та працівник закладу. Діти разом з дорослими збирали природний матеріал, виготовляли з нього композицію, що відтворює нашу місцевість – рідне село з його традиціями, природою, звичаями, культурою.

Прагнучи передати колорит рідної місцевості, назвою композиції (килимка) було вирішено обрати рядки, які найбільш точно його передають:

... Читати далі »
Переглядів: 590 | Додав: admin | Дата: 13.10.2015

6 жовтня в школі відбулися змагання з легкої атлетики (метання м'яча) серед учнів 6 - 9 класів, організовані вчителем фізкультури - Денисовою Є. А. Тепла, ясна, безвітряна погода, а також добра спортивна підготовка сприяла гарним результатам. Підсумувавши результати, записані "суддею" (уч. 7 кл. - Пяткіною В.) було визначено переможців:

I місце - уч. 9-Б кл.: Ткач Олександр (57м.)
II місце - уч.8 кл.: Бугаєнко Костянтин (48м.)
III місце - уч. 9-А кл.: Чепок Андрій (46м.)
IV місце - учні 9-Б кл.: Савін Олександр (45м.), Чаподя В'ячеслав (45м.)

Вітаємо на ... Читати далі »

Переглядів: 350 | Додав: admin | Дата: 13.10.2015