Головна » 2016 » Березень » 07

4 березня учні школи починаючи від самих наймолодших  - підготовчої групи і закінчуючи випускниками вітали педагогів, працівників закладу, присутніх родичів та дівчаток з Міжнародним Жіночим днем – святом 8 березня.  

           

 Спеціально до свята було підготовано сценарій (пед.-орг.: Букало Л.В.), який складався з теплих, душевних побажань, як в прозі, так і в віршах; тематичних, патріотичних та сучасних пісень, танцювальних номерів. Також глядачі мали змогу зробити важливі висновки переглядаючи інсценізацію з красномовною назвою «Серце матері», в персонажів якої перевтілились учні 5-6 класів.

Зал був прикрашений кольоровими стінівками з різноба ... Читати далі »

Переглядів: 350 | Додав: admin | Дата: 07.03.2016

В перший день весни до нашої школи завітала делегація педагогів на чолі з директором Станіславської ЗОШ ім. К.Й. Голобородька Ференц Діною Василівною. Метою приїзду був обмін досвідом роботи з дітьми, що мають порушення інтелектуального розвитку. Спочатку гостям провели екскурсію територією та корпусами, аби ознайомити їх з умовами проживання дітей. А вже після цього перейшли до самого обміну досвідом.

 

Нашими педагогами-дефектологами було продемонстровано різні форми та методи проведення уроків: розвиваюче заняття з математики – вч. Грищенко О.П. (підготовча група), заняття з ритміки - «морська подорож» - ... Читати далі »

Переглядів: 374 | Додав: admin | Дата: 07.03.2016