Головна » 2017 » Листопад » 16

13 листопада, початок буденного робочого тижня розбавив приїзд до нашої школи давніх друзів – студентів ХНТУ. Діти з нетерпінням чекали гостей, зустрічали їх бурхливими оплесками, знайомились, фотографувались на пам'ять.

Після цього студенти розділились на 2 групи: декілька чоловік разом зі старшими класами перемістились до ігрової кімнати, де провели з учнями профорієнтаційну бесіду та тест на визначення нахилів до тієї чи іншої професії, відповідали на запитання, розповідали про власний студентсь ... Читати далі »

Переглядів: 309 | Додав: admin | Дата: 16.11.2017

Нещодавно вихователями молодших груп було проведено 2 пізнавальні, інформаційного характеру, виховні заходи. 

Лобода А.Ю., вихователь 1-ї групи, навчала учнів, починаючи з  підготовчої і до 3-ї групи, правил поводження з вогнем, електроприладами на занятті з назвою «А вогонь з давнини і донині помагає і служить людині». Діти познайомились з новими поняттями, правилами запобігання пожежі, відгадували загадки, відповідали на запитання вихователя, уважно прослухавши розповідь про хлопчика, який не знав, що вогонь небезпечний. Та, найголовніше, вивчили номер виклику пожежної  частини у випадку на ... Читати далі »

Переглядів: 415 | Додав: admin | Дата: 16.11.2017