Головна » Архів матеріалів

Напередодні Дня Пам’яті та Примирення бібліотекар школи – Гаран О.В. провела бібліотечний урок на тему «Салют Ветеранам війни». Захід присвячений пам’яті загиблим у роки Великої Вітчизняної війни був проведений  з учнями починаючи з підготовчої групи і закінчуючи випускним класом. Матеріал  був ретельно підготовлений  під кожну вікову групу. Були озвучені  факти воєнних  років  нашої рідної Херсонщини, що особливо зацікавило дітей, викликало шквал запитань, на які кожен отримав змістовну, детальну відповідь. ... Читати далі »

Переглядів: 288 | Додав: admin | Дата: 10.05.2017

В останні дні квітня малеча школи прийняла участь в змаганнях «Веселі старти» під керівництвом вчителя – Денисової Є.А.

Малюки змагались в естафетах з обручами, м`ячами, стриба ... Читати далі »

Переглядів: 307 | Додав: admin | Дата: 05.05.2017

Учні нашої школи будуть приймати участь у конкурсі малюнків до дня Матері, який відбудеться в м. Херсон. Вихованцями (Веретельник Єлизавета - 6 кл., Мозгова Дар`я – 7-б кл., Сковородко Надія – 9 кл., Кожухарова Наталя – 7-а кл., Бублик Максим – 8 кл.) були виконані роботи до теми – привітальні листівки для усіх мам. Зі святом!

... Читати далі »

Переглядів: 343 | Додав: admin | Дата: 05.05.2017

23 березня на стадіоні «Кристал» у м. Херсон відбулись обласні змагання з легкої атлетики для дітей з вадами інтелектуального розвитку за програмою спартакіади «Повір у себе» Учні Старозбур`ївської спеціальної школи-інтернату під керівництвом незмінного наставника – вчителя фізичної культури – Денисової Є.А. прийняли активну участь в змаганнях та повернулись додому з хорошими результатами та нагородами:

Затолока Максим (2кл.) – I місце з бігу на дистанції 60м.;

Зінчук Максим (4кл.) – II місце з бігу на дистанції 60м.;

Сухарчук Максим (8кл.) – III місце з бігу на дистанції 100м. та II місце з метання малого м’яча;

Тімофєєв Дмитро (8кл.) – III місц ... Читати далі »

Переглядів: 282 | Додав: admin | Дата: 03.04.2017

Напередодні свята 8 березня учні нашої школи привітали зі святом  жіночу половину закладу. Головним героєм свята був – весняний принц, який завітав з чарівною квіткою, пелюстки якої містили привітання  для мам, бабусь, дівчаток та поділили таким  чином  концертну програму на частини, під час кожної з яких учні танцювали, співали пісні, брали участь в конкурсах. Також на свято завітали – вовк, червона шапочка.     Основними учасниками свята були учні молодших класів, з вуст яких привітання звучали найбільш чуттєво, душевно, з особливою теплотою.

... Читати далі »

Переглядів: 303 | Додав: admin | Дата: 13.03.2017

23 лютого в Херсонському спеціалізованому залі з настільного тенісу пройшли обласні відбірні змагання XXIУ-ї  Всеукраїнської  Спартакіади «Повір у себе» з настільного тенісу. Участь у змаганнях взяли команди Херсона (СЗОШ№1, ЗОШ-інтернату, СЗОШ№48, НВК 1 ст№29), Старої Збур ... Читати далі »

Переглядів: 292 | Додав: admin | Дата: 27.02.2017

Після довготривалих зимових канікул, яким передував карантин  учні нашого закладу потрапили  у вир нових знайомств, зустрічей, візитів гостей, друзів закладу та спонсорів, бажаючих привітати дітей з новорічними святами.

Саме на Водохреща, 19 січня, свято, яким закінчується цикл новорічних свят, двері школи не зачинялись. Одних гостей змінювали інші. І всі з подарунками, теплими словами, побажаннями. Зранку до нас завітали – голова Голопристанської  районної ради – Соловйов  Віталій Олександрович, який разом з артистами Голопристанського РБК подарували  чудовий концерт, солодощі. Тільки-но поважні гості від’їхали, як на порозі школи з’явились добрі друзі та водночас спонсори ... Читати далі »

Переглядів: 352 | Додав: admin | Дата: 20.01.2017

Згідно наказу Управління освіти, науки та молоді Херсонської облдержадміністрації від 30.12,2016р. №402 Старозбур'ївську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат І-ІІ ступенів Херсонської обласної ради визнано атестованою.

Переглядів: 354 | Додав: admin | Дата: 30.12.2016

«Завтра о десятій, при­ходьте, не пошкодуєте» - привітно запрошувала жвава жіночка. Це - Дени­сова Єлизавета Андріїв­на, майстер своєї справи, вона веде уроки фізичної та лікувальної культури в Старозбур’ївській спе­ціальній школі-інтернаті протягом 45 років. Зі слів директора цього навчаль­но-виховного закладу Андрієць Наталії Георгіївни, Єлизавета Андріївна на­лежить до, так званого, «золотого фонду школи». Вона має в трудовій книж­ці лише один запис дов­жиною майже у пів століт­тя. «Активна, життєрадіс­на і позитивна», - ось так про неї відгукуються коле­ги. І куди ж саме запро­шувала пропагандистка здорового способу жит­тя? На спортивне дійство - «Веселі старти».

На дворі трохи сніжить. А в залі - по-святковому затишно. Готується до роботи компетентне журі: ... Читати далі »

Переглядів: 382 | Додав: admin | Дата: 27.12.2016

День святого Миколая в школі не минув без  візиту гостей та привітань. 17 грудня до школи завітали перші гості – спонсор та добрий друг, підприємець – А. Ящук з командою, які презентували захоплююче театралізоване дійство, після  чого всі учні отримали солодощі. 19грудня дітей зі святом  вітали представники профспілкової організації «Райффайзен банку Аваль», які підготували цікаву концертно-розважальну програму, вручивши наприкінці кожній дитині солодкий подарунок, привезли дуже потрібні одяг та іграшки для вихованців. Учні закладу також привітали всіх з новорічними святами підготованою заздалегідь концертною програмою. На завершення всього дійства завітали і наші шефи – представники Голопристанського ВП Новокаховського ВП ГУНП в Херсонській області з солодощами та побажаннями.           ... Читати далі »

Переглядів: 257 | Додав: admin | Дата: 27.12.2016

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »