Головна » Архів матеріалів

Цими вихідними в нашій школі пройшло свято зустрічі весни, яке організували та провели вихователі 6-7 груп ( Грабко К.В., Суботіна С. В., Руденко Н. О., Троян О.О.). Захід поєднав у собі як народні прикмети, прислів’я, ігри, танцювальні  номери, так і сучасні пісні, конкурси, в яких команди зими та весни протистояли одне одному і врешті решт глядачі голосно вітали та раділи перемозі команди весни, учасники якої в запеклій боротьбі вибороли перемогу чим дуже потішили своїх вболівальників.  

                                                  ... Читати далі »

Переглядів: 361 | Додав: admin | Дата: 04.03.2016

Вихованці та педагогічний колектив Старозбур’ївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату безмежно вдячні шефам та всім небайдужим, які протягом тривалого  часу «йдуть» з нами пліч-о-пліч, допомагаючи та підтримуючи в намаганнях зробити комфортнішим перебування учнів в закладі, урізноманітнити його приємними, незабутніми моментами.  

Так, завдяки таким небайдужим організаціям, як місія «AGAPE», Цюрупинська Римо-Католицька церква святого Антонія та нашим шефам – Голопристанському відділенню поліції ГУПП в Херсонській області, учні нашої школи побували в ТРЦ «Фабрика», де переглянули цікавий мультфільм, мали можливість побавитись на території джамп-парку; а також відвідали «Бал в казковій країні кохання» напередодні ... Читати далі »

Переглядів: 402 | Додав: admin | Дата: 18.02.2016

Вже стало доброю традицією, що напередодні новорічних свят до нашого закладу приїздять гості. Не став виключенням і цей рік. Вже зараз лунають телефонні дзвінки від друзів з пропозиціями   влаштувати вихованцям  свято. Шумними, галасливими, веселими завжди є  зустрічі  зі студентами ХНТУ, які щороку  приїздять до нас у школу, даруючи позитивні емоції.

Кожного разу наші гості мають   нову програму, вигадують нові, цікаві, веселі ігри, конкурси, аби розважити своїх підшефних. Цього разу крім розважальної програми та рухливих ігор у вестибюлі школи  були влаштовані майстер-класи з виготовлення штучних квітів, плетіння браслетів, створення зачісок, малювання. Всі учні могли знайти собі заняття за інтересами. Найактивніші учасники конкурсів були нагороджені солодкими призами; також гості привезли з собою купу подарунків ( ... Читати далі »

Переглядів: 357 | Додав: admin | Дата: 01.12.2015

Не дає сумувати та розслаблятися дітям, що повертаються з канікул до школи вчитель фізичної культури – Денисова Є. А.

В перші ж навчальні дні організовані нею «гімнастичні етюди», спортивні естафети налащтували на спортивну хвилю всіх присутніх, посилили радість зустрічі після нетривалого розставання.

Переглядів: 356 | Додав: admin | Дата: 10.11.2015

Марафон осінніх змагань, організований вчителем фізкультури – Денисовою Є.А., у нашій школі продовжили змагання з легкої атлетики, а точніше осінній крос (біг на дистанцію 300 м.), серед хлопців 7-8-9 кл..

 

Хлопці з завзяттям «вступили» в спортивну боротьбу одне з одним, кожен намагався вибороти 1-ше місце та стати переможцем, але фортуна цього разу посміхнулась наступним учасникам кросу, які стали найкращими:

I місце – Ткач Олександр ( 9-б кл.);

II місце – Чепок Андрій ( 9-а кл.);

III місце – Тимофєєв Дмитро ( 7 кл.).

Переможці були нагороджені грамотами. ... Читати далі »

Переглядів: 413 | Додав: admin | Дата: 10.11.2015

Нове державне свято День Захисника України учні школи зустріли з радістю і приготували концертну програму. Вона складалась з основної загальношкільної частини з інформацією про свято, танцювальними номерами та віршованими творами, а також номерів художньої самодіяльності тематичної направленості на вибір виховних груп (літературні віршовані твори, сценки, гуморески, пісні…). Переважна більшість учнів була одягнена в національні костюми. Звучало багато теплих слів, привітань на адресу наших «козаків» - чоловічої частини нашого закладу.

Свято отримало найвищу оцінку глядачів – кожен виступ супроводжувався дружними оплесками та голосними викриками., що свідчить про те, що всі залишились задоволеними виступами учнів-артистів, фотографувались з юними козаками.

... Читати далі »

Переглядів: 454 | Додав: admin | Дата: 19.10.2015

Минулими вихідними відзначали своє свято та приймали привітання тисячі освітян країни. Численні заходи, концерти, приємні слова та побажання, квіти, прикрасили ці декілька днів, трохи відволікши педагогічних працівників від буденних справ.

Запрошення прийняти участь в обласному форумі флагманів освіти дало можливість нашій школі поринути в атмосферу свята на кілька днів раніше. Розпочалась активна підготовка. Згідно з рекомендаціями силами нашого дружного колективу було виготовлено квітковий килим. Свій вклад в його виготовлення зробив кожен клас та працівник закладу. Діти разом з дорослими збирали природний матеріал, виготовляли з нього композицію, що відтворює нашу місцевість – рідне село з його традиціями, природою, звичаями, культурою.

Прагнучи передати колорит рідної місцевості, назвою композиції (килимка) було вирішено обрати рядки, які найбільш точно його передають:

... Читати далі »
Переглядів: 586 | Додав: admin | Дата: 13.10.2015

6 жовтня в школі відбулися змагання з легкої атлетики (метання м'яча) серед учнів 6 - 9 класів, організовані вчителем фізкультури - Денисовою Є. А. Тепла, ясна, безвітряна погода, а також добра спортивна підготовка сприяла гарним результатам. Підсумувавши результати, записані "суддею" (уч. 7 кл. - Пяткіною В.) було визначено переможців:

I місце - уч. 9-Б кл.: Ткач Олександр (57м.)
II місце - уч.8 кл.: Бугаєнко Костянтин (48м.)
III місце - уч. 9-А кл.: Чепок Андрій (46м.)
IV місце - учні 9-Б кл.: Савін Олександр (45м.), Чаподя В'ячеслав (45м.)

Вітаємо на ... Читати далі »

Переглядів: 345 | Додав: admin | Дата: 13.10.2015

Останні теплі осінні дні надовго закарбуються в пам’яті учнів та дорослих нашої школи завдяки події, яка «змусила» всіх учасників навчально-виховного процесу покинути задушливі приміщення та провести день на природі, а саме у пришкільному скверику. Цією подією стали змагання, приурочені до Дня туризму, вміло та професійно організовані вчителем фізичної культури – Денисовою Є. А. та старшокласниками під її керівництвом. Для кожної групи було облаштовано місце перебування у скверику під тінистими молодими деревами.

Цікаві ігри, змагання, естафети не залишили байдужим жодного учасника міроприємства від наймолодших до найстарших, а чого тільки варта активна підтримка вболівальників, які підіймали командний дух учасників спортивних естафет, додавали впевненості, допомагали здобувати перемогу.

... Читати далі »

Переглядів: 520 | Додав: admin | Дата: 01.10.2015 | Коментарі (0)

В другій половині вересня в нашому закладі було проведено конкурс малюнків «Любов’ю Вітчизни зігріті» до Дня Незалежності України, а також виставка малюнків до Міжнародного дня жертв фашизму, де були представлені кращі роботи, відібрані вихователями по виховних групах.

Крім того по класах проводились інші різновиди роботи до вищевказаних тем – тематичні заняття, бесіди, розмови, розучування патріотичних віршованих та пісенних творів, трудові акції…
... Читати далі »

Переглядів: 483 | Додав: admin | Дата: 01.10.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 5 6 7 8 »