Головна » 2018 » Квітень » 26 » Барвінчата
12:10
Барвінчата

24 квітня «Барвінкова сім’я» нашої школи поповнилась новими жителями - малюками, що за час перебування у школі підросли, зміцніли фізично та значно підвищили свій рівень знань.

Цій події передувала тривала підготовка (педагог-організатор Букало Л.В.) 14 учнів подорожували станціями («Батьківщина», «Місто всезнайок», «Здоров’я», «Екологічна», «Барвінкова країна»), випробовували свої вміння, знання, спритність, швидкість та ділились талантами і здібностями. Вони були і учасниками вікторин, і ораторами, і співаками і учасниками веселих конкурсів. 

Музичним оформленням свята займалась вчитель музичного мистецтва – Яковенко О.М., яка вдало і майстерно, тонко відчуваючи кожну дитину та використовуючи потенціал кожного юного артиста, підібрала пісні до свята. Особливо відзначились солісти – Коровнікова Катерина та Спільний Яків (3 кл.), на відмінно проінсценувавши пісню «Ой під вишнею, під черешнею». Не можна не відмітити і дівчат 5-го класу(Яковенко О., Гула Н., Поберезька А., Прокопенко О. Омелюх Н., Мельник А.) з яскравим дитячим таночком.  

По завершенню свята, подолавши всі випробування, юні барвінчата отримали значки – символи дитячої організації, подарунки та привітання від старших барвінчат.   

На святі були присутні учні молодшої школи (1-5 кл.) разом з вихователями, адміністрація. 

Окрема подяка вихователям – Лободі А.Ю., Ткач Т.П., Одарченко О.А. за підготовку дітей до заходу, їх зовнішній вигляд та фотозйомку (Лобода А.Ю.)

Переглядів: 266 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0