Головна » 2017 » Жовтень » 19 » День Захисника України
12:33
День Захисника України

13 жовтня в нашій школі відбулась святкова концертна програма до Дня Захисника України. Абсолютно всі виховні групи прийняли участь в її підготовці.

Напередодні свята, разом зі старшокласниками випущено газету – «Слава нашим захисникам!» зі світлинами учасників зони АТО з нашого села, які, до речі, були присутні на святі. Друга ж половина стіннівки присвячена полеглому в бою солдату, рідному братові нашого учня - Горіка Володимира, пам'ять про якого вшанували під час свята хвилиною мовчання.

Концертна програма розпочалась інформативною частиною про добу козаччини в Україні, вікториною до теми з глядачами, народними піснями та віршами про славні подвиги, сміливу вдачу козаків, конкурсами, типу: «Як козаки…на конях скакали, через річку переправлялись, перешкоди долали, силою вихвалялись, гопака танцювали» та ін. Потім плавно перейшли до подій сучасності, розповідали  щемливі, жалісні віршовані твори, співали не менш проникливих пісень. Детальніше познайомились з гостями свята, учасниками бойових дій на Сході України – Єфімовим Євгеном, Золотухіним Едуардом,  Федотовим Валерієм. Останній виступив з промовою перед аудиторією, розповів про службу, про те, що незабаром знову повертатиметься до служби та бойових побратимів після відпустки, дав настанови молодому поколінню. Учні захоплено слухали та зацікавлено спостерігали за гостями, подарували власноруч виготовлені, в шкільних майстернях, подарунки (вишиті серветки, поробки з дерева, квіти). А наприкінці свята бажаючі мали можливість трохи поспілкуватись та сфотографуватись на пам'ять з героями сучасності.

Переглядів: 364 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0