Головна » 2017 » Травень » 26 » Фінальні змагання XXIV Спартакіади «Повір у себе»
13:16
Фінальні змагання XXIV Спартакіади «Повір у себе»

З 14 по 17 травня 2017р. у м. Миколаїв пройшли фінальні змагання XXIV Спартакіади «Повір у себе» серед дітей-інвалідів, присвяченої 26-й річниці Незалежності України.

Старозбур`ївську спеціальну школу-інтернат представив спортсмен, учень 2-го класу – Затолока Максим, який завоював II місце з легкої атлетики (біг на 100м.) та III -місце з бігу на 60м. і метання м’яча. Максим привіз до школи 2 срібні та одну бронзову медаль, а зі змагань хлопця зустріли, привітали та привезли до рідної школи: директор – Андрієць Н.Г., та тренер і вчитель фізкультури – Денисова Є.А.                                       

18 травня – ще одна значуща подія в спортивному житті школи. Наші учні прийняли участь у відкритому чемпіонаті Херсонської області з футболу спеціальної олімпіади України на базі «Інваспорту» у м. Херсон. Дівчата (6-8кл.) вибороли I місце, хлопці (6-8кл.) – II місце в цих змаганнях, отримали нагороди – грамоти, медалі, а також подарунки від Дитячої спортивної школи «Інваспорту» - 3 футбольні м’ячі, 6 спортивних футболок. 

Було визначено кращих спортсменів: Кожевніков Артем (8кл.) – кращий бомбардир, Хрущ Максим (6кл.) – кращий нападаючий серед хлопців, Савіна Олена (8кл.) Бодруг Ольга (9кл.) – кращі нападаючі серед дівчат, Іноземцев Микита (6кл.) – кращий захисник.

Переглядів: 276 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0