Головна » 2017 » Жовтень » 19 » Молоде покоління за безпеку руху
12:29
Молоде покоління за безпеку руху

Пізнавальний та корисний відкритий виховний захід провела 11 жовтня вихователь 7-ї групи – Шавалда Г.В. для учнів 7-9 класів. Глядачами заходу стали колеги-вихователі та старшокласники (8-а – 8-б кл.).

Метою заходу з промовистою назвою : «Молоде покоління за безпеку руху» було – закріпити знання учнів про правила дорожнього руху, дорожні знаки та правила користування громадським транспортом; вміння поводитись в екстремальних ситуаціях. Гаслом заходу стали слова – треба знати, щоб жити, а окрасою – багата наочна база, підготована вихователем.

Роботу учні вели, розділившись на 3 групи: «Дослідники», «ЧП-Інфо», «Інспектори ДАІ». Кожна група мала випереджаюче завдання. «Дослідники» підготували історичну довідку про правила дорожнього руху, група «ЧП-Інфо» ознайомила з сумною статистикою дорожньо-транспортних пригод в країні. Учасники заходу відповідали на запитання гри-вікторини «Найрозумніший», брали участь у грі «Вірю – не вірю», розбирали ситуативні задачі з теми, переглянули відеоролик про дорогу від школи додому, на основі якого третя група – «Інспектори ДАІ» презентувала присутнім пам’ятку для учнів. Підсумком заходу стала гра «Уявний мікрофон», під час якої учні мали зробити висновок заходу одним реченням в уявний мікрофон.

Переглядів: 335 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0