Головна » 2018 » Квітень » 11 » Обласні змагання з легкої атлетики
11:13
Обласні змагання з легкої атлетики

3 квітня відбулись Обласні змагання з легкої атлетики Херсонської області серед дітей з інвалідністю та вадами розумового та фізичного розвитку, зору, слуху та УОРА 2003-2007 р.н. пам’яті заслуженого працівника фізичної культури та спорту, заслуженого тренера України Міщенко І.І.

Вихованці Старозбур`ївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату прийняли активну участь у даних змаганнях під керівництвом вчителя фізичної культури – Денисової Є.А.

 Лідерами змагань з бігу на дистанції 100 та 400м. стали двоє наших учнів (Максим Хрущ, біг 100м. – Iм., Максим Затолока, біг 400м. – Iм.) У змаганнях з бігу на 60м.,100м, 400м., стрибків у довжину з місця володарями II та III місць серед хлопців стали – Роман Ткачук, Максим Затолока, Богдан Реуцький, Олександр Ремез, Максим Зінчук, Дмитро Колосов, серед дівчат – Анна Похіла, Оксана Прокопенко.   

Всі спортсмени по завершенню змагань отримали грамоти та медалі (Малашенко Р.А., директор ДЮСШ), а троє представників нашої школи( Олександ Ремез, Максим Затолока, Максим Зінчук) – можливість представити нашу школу на змаганнях у м. Миколаїв, яким передуватиме активна підготовка на базі школи (вч. фізичної культури Денисова Є.А.) Уже в стінах школи подяки отримали і класні керівники та вихователі учнів – учасників змагань. 

Дирекція та педагогічний колектив школи-інтернату робить усе залежне від них, аби популяризувати серед дітей здоровий та активний спосіб життя та висловлюють найщиріші побажання та подяку Херсонському регіональному центру «Інваспорт» за організацію подібних заходів, під час яких наші діти мають можливість покращити своє фізичне здоров’я, проявити себе, а разом з тим і заявити про наш заклад на рівні області та країни.

Переглядів: 336 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0