Головна » 2018 » Травень » 30 » Поїздка до м. Київ для участі у Всеукраїнському турнірі з футболу спеціальної Олімпіади України
10:36
Поїздка до м. Київ для участі у Всеукраїнському турнірі з футболу спеціальної Олімпіади України

22-го травня команда наших учнів (Шашков Неждет, Лоташинський Антон, Остащук Артем, Загоруйко Михайло, Реуцький Богдан, Гаценко Андрій, Цуркан Максим, Сипко Денис) під керівництвом тренера та вчителя фізичної культури – Денисової Є.А. та супроводжуючої, бібліотекаря школи – Гаран О.В., відправилась до м. Київ, де прийняла участь у Всеукраїнському турнірі з футболу спеціальної Олімпіади України, що проходив у рамках Європейського футбольного тижня спеціальної олімпіади Європи/Євразії.

Вісім учнів з 3-то та 5-го класу представили на цьому серйозному змаганні Херсонську область та зайняли 6-те місце з 10-ти. Хлопці, як справжні бійці, намагались вибороти кращий результат для своєї школи та повернутись додому з перемогою, не дивлячись на те, що були одними з наймолодших учасників турніру. Кожен спортсмен ще в Києві отримав подарунки з рук голови Комітету з фізичного виховання та спорту – Вадима Стеценка (рушники, настільні ігри, футбольний м’яч). Діти залишились під враженням від поїздки в потязі, прогулянок столицею України, величі головного міста країни.

 

З 19-го по 22-ге травня учень 3-го класу Старозбур`ївської спеціальної школи-інтернату –Затолока Максим, під керівництвом тренера та вчителя фізичної культури – Денисової Є.А. прийняв участь у змаганнях з легкої атлетики, присвячених 27-йрічниці Незалежності України (м. Миколаїв), де зайняв 3-тє місце з бігу на дистанції 100м.         Нагороджувала юного володаря незліченних кубків, медалей та дипломів, начальник Укрцентру «Інваспорт» - О.Скугаєва (медаль, диплом). Як завжди, хочеться висловити подяку директору ДЮСШ для інвалідів – Малашенко Р.А. за організацію подібних заходів для дітей з вадами розвитку, завдяки яким вони почуваються потрібними та мають бажання розвиватись надалі.            

Переглядів: 377 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0