Головна » 2017 » Жовтень » 12 » Цікавий похід
12:04
Цікавий похід

За добру поведінку, успіхи в навчанні та позакласному житті школи, класні керівники 5-го та 7-го класів повели своїх вихованців в походи, присвятивши цілий день відпочинку на природі. 

Спочатку,     21   вересня, активним відпочинком біля річки пощастило насолодитись учням 7-го класу (кл. кер.- Шишкін В.С.) Діти з захватом ділились враженнями про відпочинок в палатках, риболовлю, гру в волейбол на березі річки, а також  приготування юшки під керівництвом дорослих наставників з виловленої власноруч риби.

  

Естафету підхопили учні 5-го класу, які під керівництвом Денисової Є.А. та бібліотекара школи – Гаран О.В. здійснили похід пам’ятними місцями Старої Збур’ївки. На початку шляху учні відвідали Пам’ятник Загиблим Морякам, пам’ять про яких вшанували хвилиною мовчання.

Далі була екскурсія територією бази відпочинку «Збур’ївський кут», де спостерігали за жителями зоокуточку та процесом риболовлі, досвідченими рибалками, познайомились ще з однією історичною пам’яткою – «Пам’ятником засновнику с. Стара Збур’ївка  - Опанасу Федоровичу Ковпаку», який знаходиться на території бази, відпочивали в спеціально облаштованих альтанках. Потім відвідали насосну станцію, прогулявшись справжніми «річковими джунглями». І, нарешті, зручно вмостившись на самому бережку, поєднавши приємне з корисним, діти стали учасниками уроку-бесіди «Азбука здоров’я» та вікторини до теми (бібліотекар – Гаран О.В.) присвяченому Всеукраїнському місячнику шкільних бібліотек «Шкільна бібліотека – за здоровий спосіб життя». Заняття на природі супроводжувалось активними фізкультхвилинками (вч. фіз. культури – Денисова Є.А.).  

А після всього почутого і побаченого учасники походу, під керівництвом дорослих, розвели багаття, на якому пекли картоплю, смажили ковбаски, ділились враженнями від цікаво проведеного дня та просто насолоджувались природою, останніми теплими днями в цьому році.

Переглядів: 371 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0