Головна » 2018 » Травень » 17 » День сім'Ї
11:33
День сім'Ї

Василь Зеленчук відзначив День сім’ї у Старозбур’ївській школі-інтернаті

16.05.2018

Перший заступник голови Херсонської обласної ради Василь Зеленчук відзначив Міжнародний день сім’ї разом з вихованцями Старозбур’ївської спеціальної школи-інтернату для дітей з порушенням інтелектуального розвитку.

На благодійній акції, влаштованій за ініціативи та підтримки Василя Зеленчука, дітлахи розмалювали яскравими фарбами сірий паркан закладу. Також пензлі до рук взяли та допомогли одноліткам і п’ятикласники Старозбур’ївської загальноосвітньої школи.

Поки малеча малювала крейдою на асфальті Україну та родину, на величезному та довжелезному паркані з’являлися барвисті герої казок та мультфільмів від більш старших вихованців інтернату. А після малювання усі художники-школярі, яких зібралося близько ста, поласували морозивом.

«У мене шестеро дітей, тому я знаю, що таке велика дружня та любляча сім’я з власними традиціями. Саме таку я побачив тут, у вашому закладі, ще під час минулого приїзду сюди, і саме тому вирішив відзначити День сім’ї разом з вами. Вірю, що усе намальоване, – сонце, посмішки, любляча власна родина та мир – неодмінно буде у їхньому житті! А ми, дорослі, обов’язково зробимо усе для цього», – наголосив перший заступник голови Херсонської обласної ради Василь Зеленчук.

«Виявилося, що не тільки діти, а й вчителі вміють добре малювати», – посміхнулася директор школи-інтернату Наталя Андрієць. За її словами, в закладі тепер розфарбують не тільки весь паркан до кінця, а й усі майданчики.

«Колектив школи-інтернату вже десять років хотів розмалювати цей сірий паркан, аби дитячий заклад мав вигляд дійсно дитячого. Вдячні за увагу Василя Васильовича, фінансову та моральну підтримку. Після спілкування з ним приємно вражені тим, що перший заступник голови обласної ради настільки розбирається у проблемах спеціальних шкіл-інтернатів, подібних нашому», – зазначила керівник закладу.

Довідка. 20 вересня 1993 року відповідно до резолюції Генеральної Асамблеї ООН було запроваджено Міжнародний день сім’ї, який відзначається щороку 15 травня. Запровадження свята було викликано стурбованістю світу сучасним становищем родини та її значенням у процесі виховання покоління, що підростає.

 

Стаття скопійована з сайту Херсонської обласної ради   http://khor.gov.ua/vasil-zelenchuk-vidznachiv-den-sim-yi-u-starozburyivskiy-shkoli-internati/

Переглядів: 411 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0