Головна » 2015 » Вересень » 21 » Спортивні будні нашої школи
13:45
Спортивні будні нашої школи

Не для кого не секрет, що наші вихованці досягають значних успіхів у багатьох видах спорту. Під керівництвом талановитого, вимогливого і в той же час чуйного до дітей та їх проблем педагога – Денисової Єлизавети Андріївни учні здобули і продовжують здобувати кубки, медалі, грамоти, дипломи учасників різноманітних спартакіад, змагань різного рівня, турнірів.

Всі ці заходи звісно відбуваються не без участі Херсонського Обласного Центру з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт», які всіляко підтримують наших спортсменів.

Теплі осінні дні сприяють тренуванням на свіжому повітрі. Діти з задоволенням виконують спортивні вправи, грають в спортивні ігри – настільний теніс, піонербол, волейбол, футбол.

Також проводяться змагання. такі як стрибки в довжину, біг на швидкість та ін.., тим самим проводиться підготовка до майбутніх змагань.

І що головне, за цікавими іграми, змаганнями, насиченими командним духом, завдяки мудрому керівництву наставника діти навіть не помічають всієї серйозності проробленої роботи, отримуючи від процесу задоволення.

Нових вам звершень та перемог, наші юні спортсмени!

Переглядів: 504 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar