Головна » 2015 » Жовтень » 13 » День вчителя - форум працівників освіти
13:54
День вчителя - форум працівників освіти

Минулими вихідними відзначали своє свято та приймали привітання тисячі освітян країни. Численні заходи, концерти, приємні слова та побажання, квіти, прикрасили ці декілька днів, трохи відволікши педагогічних працівників від буденних справ.

Запрошення прийняти участь в обласному форумі флагманів освіти дало можливість нашій школі поринути в атмосферу свята на кілька днів раніше. Розпочалась активна підготовка. Згідно з рекомендаціями силами нашого дружного колективу було виготовлено квітковий килим. Свій вклад в його виготовлення зробив кожен клас та працівник закладу. Діти разом з дорослими збирали природний матеріал, виготовляли з нього композицію, що відтворює нашу місцевість – рідне село з його традиціями, природою, звичаями, культурою.

Прагнучи передати колорит рідної місцевості, назвою композиції (килимка) було вирішено обрати рядки, які найбільш точно його передають:

Там, де ріки злилися

Чайка й Конка, колись

Народилася Збур’ївка

Хати ж потім звелись.

 

Хлібороби й рибалки,

Моряки й водії –

Поля й неба герої

На цій славній землі.

   Також на обласній виставці до Дня Вчителя з промовистою назвою – «Всі квіти України – Вам, дорогі учителі!» наш колектив представив квіткову композицію «Україна – єдина країна»; банер з фото-матеріалами про наш заклад.

Дана виставка дала можливість познайомитись ближче з представниками багатьох освітніх закладів, їх роботою, а концертна програма підіймала настрій напередодні свята.

   Продовжилось святкування уже в рідній школі концертною програмою, підготованою учнівським колективом. Цікаві сценки, пісні, жарти, теплі слова, танцювальні номери у виконанні дітей подарували педагогам хвилини дорогоцінного відпочинку, насолоди, теплої сімейної атмосфери.

   Ще однією родзинкою свята стала виставка букетів, квіткових композицій, поробок до свята, яку напередодні та зранку перед концертом готували учні разом з вихователями, аби запалити це свято різнобарвними кольорами, наповну відчути святковий настрій.

Переглядів: 594 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0