Головна » 2018 » Травень » 24 » День Здоров’я
11:39
День Здоров’я

16 травня  до школи знову завітали гості щоб провести традиційний День Здоров’я, святкування якого було розділено на 2 частини.

 

16 травня старші та середні класи разом з гостями (громадська організація «Громада UA» та представники Чорнобаївської військової частини) під керівництвом вчителя фізичної культури – Денисової Є.А. вирушили до лісу, де змагались, знайомились з елементами  військової справи  і просто відпочивали на природі.

В цей же час учні, разом з вчителем  Покорою О.І., готували неподалік куліш, яким пригощались всі відпочиваючі наприкінці. Найактивніші учасники змагань отримали грамоти. Молодші класи разом з аніматорами з Jump park (м.Херсон) розважались та грали в рухливі, веселі ігри на шкільному подвір’ї.            

18 травня до школи завітала первинна профспілкова організація Херсонського операційного центру «Райффайзен банк Аваль» з ініціативи голови профкому – Бережної Інни Анатоліївни. Під керівництвом вчителя фізичної культури – Денисової Є.А., замісник голови профкому Ханенко Ірина Володимирівна та молоді співробітники організації, разом з учнівським та педагогічним колективом школи перемістились до пришкільного скверику, де для кожної групи було облаштовано місце відпочинку. Декого діти вже добре знають, а з тими хто приїхав до них вперше - познайомились під час веселих конкурсів та ігор, організованих гостями.

 

Учні разом з гостями залюбки грали в твіст, влучали в мішені з водяних пістолетів, грались повітряними кульками, в ігри м’ячем, бігали, стрибали та спілкувались. Завершився відпочинок смаженням сосисок на вогнищі під керівництвом вчителя Шишкіна В.С.. Усі гості завітали до школи не з пустими руками, як завжди вони привезли дітям багато потрібних і корисних речей  - канцтовари, іграшки, одяг, солодощі, а також басейн для дозвілля учнів (Райффайзен банк Аваль). Дякуємо нашим спонсорам за співпрацю!

Переглядів: 367 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0