Головна » 2018 » Травень » 10 » Години пам’яті
13:45
Години пам’яті

З 2-го по 7-ме травня бібліотекарем школи – Гаран О.В. було проведено серію уроків «В моїй пам’яті назавжди» для учнів, починаючи з підготовчого до дев’ятого класу. Матеріал для проведення годин пам’яті бібліотекар підбирала згідно з віковими нормами та можливостями вихованців.

  Як молодші, так і старші учні згадали загальновідомі історичні факти років Другої Світової війни, знаменні дати, не оминувши увагою ще одну важливу дату в календарі – День Пам’яті та Примирення.

Розповідь бібліотекаря супроводжувалась відео-презентацією. Молодші учні переглянули підібрані спеціально для них мультфільми про події у воєнні роки, старші – відео-ролики до теми. Значна увага була приділена Національному музею історії України у Другій Світовій війні, меморіальному комплексу, як одній з найважливіших пам’яток тих років. Переглянувши відеозапис з твором Р. Рождественського «Реквієм», учні вшанували пам’ять всіх, хто пройшов крізь «пекло війни», хвилиною мовчання.

На згадку про заняття кожен з його учасників отримав пам’ятку-буклетик з віршиками (малюки) та історичними фактами(старшокласники)/

Переглядів: 457 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0