Головна » 2016 » Березень » 7 » Обмін досвідом
11:15
Обмін досвідом

В перший день весни до нашої школи завітала делегація педагогів на чолі з директором Станіславської ЗОШ ім. К.Й. Голобородька Ференц Діною Василівною. Метою приїзду був обмін досвідом роботи з дітьми, що мають порушення інтелектуального розвитку. Спочатку гостям провели екскурсію територією та корпусами, аби ознайомити їх з умовами проживання дітей. А вже після цього перейшли до самого обміну досвідом.

 

Нашими педагогами-дефектологами було продемонстровано різні форми та методи проведення уроків: розвиваюче заняття з математики – вч. Грищенко О.П. (підготовча група), заняття з ритміки - «морська подорож» - вч. Овчар Т.О. (3 кл.), елементи піскотерапії на уроці математики – вч. Книга О.С. (1 кл.), «цікава інформатика» - вч. Покора І. О. (5 кл.), фрагмент заняття з лікувальної фізкультури – вч. Денисова Є.А., також було надано логопедичну консультацію – логопед Коломієць В.В.

Залишаючи стіни нашої школи гості з сусіднього району були вражені професіоналізмом та майстерністю наших педагогів, висловлювали вдячність та надію на подальше співробітництво.

Переглядів: 376 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0