Головна » 2017 » Грудень » 20 » Свято Миколая
11:56
Свято Миколая

Напередодні дня Святого  Миколая, 18 грудня, школа в обличчі учнівського та педагогічного колективів приймала всіх охочих привітати дітей з новорічними святами, що наближаються. 

Ранок почався з концертної програми, спільно створеної дітьми та дорослими декількох організацій:

  1. Херсонські школи  - №8, №5, №52;
  2. Суспільна організація «Громада UA»;
  3. Благодійне товариство ЦСП;
  4. Обласне товариство людей з інвалідністю.

            Крім вітань, гості привезли з собою корисні, потрібні подарунки та солодощі. Під час концерту вихованців навідали ще одні гості – представники «Райффайзен Банк Аваль» з м. Херсон, які, дочекавшись завершення програми, провели з дітьми майстеркласи з прикрашання та оформлення «миколайчиків»- святкового печива, виготовлення браслетів, аплікацій з бісеру та ін. Завершили свій візит гості загальним збором біля ялинки та привітаннями від Діда Мороза і Снігуроньки, які вручили кожному учневі по пакунку з солодощами.                     

            У другій половині дня цікавою історією про свято Миколая та привітаннями до нас завітали учні та педагоги Новозбур`ївської ЗОШ ;№3. Діти передали своїм одноліткам іграшки, які збирали у себе в школі у рамках благодійної акції «Діти – дітям».                            І завершили день своїм приїздом представники місії «AGAPE» ляльковою виставою, після якої було спілкування, вручення подарунків, фото на пам'ять. Кожен учень отримав у подарунок теплий, сучасний та модний светр та солодощі.                                     Продовжилось святкування дня святого Миколая безпосередньо 19 грудня шкільною концертною програмою, наприкінці якої Миколай та інші герої свята вкотре порадували присутню дітвору солодкими подарунками. Частина ж дітей (1-5 кл.) у цей день вирушили до м. Херсона в ляльковий  театр ім. Миколи Куліша, звідки також привезли приємні враження та солодощі.

Переглядів: 331 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0