Головна » 2015 » Жовтень » 1 » День туризму
11:33
День туризму

Останні теплі осінні дні надовго закарбуються в пам’яті учнів та дорослих нашої школи завдяки події, яка «змусила» всіх учасників навчально-виховного процесу покинути задушливі приміщення та провести день на природі, а саме у пришкільному скверику. Цією подією стали змагання, приурочені до Дня туризму, вміло та професійно організовані вчителем фізичної культури – Денисовою Є. А. та старшокласниками під її керівництвом. Для кожної групи було облаштовано місце перебування у скверику під тінистими молодими деревами.

Цікаві ігри, змагання, естафети не залишили байдужим жодного учасника міроприємства від наймолодших до найстарших, а чого тільки варта активна підтримка вболівальників, які підіймали командний дух учасників спортивних естафет, додавали впевненості, допомагали здобувати перемогу.

Втомлені та щасливі, вислухавши вердикт жюрі, до складу якого входили педагоги та старшокласники, та отримавши заслужені призи, всі спортсмени мали змогу насолодитися  ще однією перевагою перебування на природі – поласувати печеною на вогні картоплею, яку протягом змагань готували хлопці під керівництвом  класного керівника 9-а кл. – Покори І. О.

 

Вражень від проведеного на природі дня дітям вистачить ще надовго; подібні заходи ще більше зміцнюють нашу дружну родину.

Переглядів: 524 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar